Download Video and Audio from YouTube

KU JE TI O MUSLIMAN - Adem RAMADANI

477,806 views 1 81

Ku je ti o musliman? Ku jeni o musliman? Në gjithë botën anë e mbanë A thu vallë ndokush ka mbet? Që ka dert këtë ummet Sa shumë vite jemi largë Larg nga ti Resulallah Jem dobësu e jem përqa Na mashtroj kjo dynja Ajo gjeneratë e parë Që gjithnjë shkëlqeu si ar S'u përkulen s'u dorëzun 1000 vjet botën sundun Ku je ti o besimtar? Pse ti sot sje krenar? Krenaria u tret? Të nënqmuar kemi mbet Zgjohu ti o musliman Nga ky ankth që t'ka zanë Dorën vllaut pa ja shtri Ndihma e Zotit ska me mbërri Mjaft jetuam në mjerim Dhe kjo natë do të ketë agim Gëzohu ti o besimtar Se pranvera ka me ardh Gëzohu ti o besimtar Se do të vjen një ditë e bardhë